Laverne Cox tahu cara menembak.

E! Langsung dari siaran karpet merah Golden Globe Awards 2023 Selasa, aktris berusia 50 tahun itu mengambil kesempatan untuk membela peran dalam sekuel Avatar yang akan datang, memberi tahu penulis / sutradara Avatar: The Way of Water James Cameron bahwa dia siap berdiri tersedia untuk bagian dari franchise blockbuster.

"Csak azt szeretném tudatni veled, hogy amellett, hogy vörös szőnyeges hostess vagyok, színésznő is vagyok. És amint látod, jól nézek ki kékben" - viccelődött Cox, aki kék ruhát viselt az eseményen, és hivatkozott a kék bőrű idegenek a sci-fi filmekből. – Szóval igen, az ügynököm…

A 68 éves Cameron, aki ott volt feleségével, Suzy Amisszal, azt válaszolta: "Önreklám, ezt tiszteletben tartom."

Az Emmy-díjas Orange Is the New Black timsó ekkor azt mondta neki: "El tudod hinni, hogy ezt csinálom? Soha nem találkoztam veled, szóval akár azt is megtehetném, tudod? Elküldjük neked a tekercsemet. Megtehetem." Ne higgye el, hogy ezt James Cameronnal csinálom. Olyan csodálatos vagy... Gratulálok, és hűha az egész karrieredhez."

KAPCSOLÓDÓ: Kate Winslet elárulja, hogy a gyerekei arra bátorították, hogy készítsen Avatar-folytatást: "Meg kell tenned!"
Soha ne maradj le egyetlen történetről sem – iratkozzon fel a PEOPLE ingyenes heti hírlevelére, hogy a hét legnagyobb híreit minden pénteken megkapja postaládájába.

Cox nem az egyetlen celeb, aki önkéntesen részt vesz az Avatar következő bejegyzésében. Lizzo ezen a héten közzétett egy TikTok-ot, amelyen az Avatar univerzumból származó kék Na'vi-ként szerepelt, AI-szűrőket használva vakáció közben.

Az első megosztott videóban a 34 éves Grammy-díjas bikiniben és hosszú copfokban sétált át az óceánon, miközben az Avatar: The Way of Water egyik jelenetében játszott, Tsireya karakterét utánozva, aki megfordítja a haját, és úgy néz ki. egy másik karakter, Lo'ak.
Egy másik videóban Lizzo a Na'vi szűrővel az óceánvízbe merült, miközben a kamerát nézte. "AVATAR 3 TRAILERS??" olvasni egy rajongó szájtátott megjegyzését a képernyőn, ami arra késztette a zenészeket, hogy válaszoljanak a feliratban: "Mondd meg James Cameronnak, hogy készen állok..."

Az Avatar: A víz útja már a mozikban.

A 80. Golden Globe-díjátadót januárban, kedden élőben közvetítik. 10, este 8 órakor. ET az NBC-n és a Peacockon.

Olvassa el az eredeti cikket a People-ről

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/cuevana-3-ver-avatar-2-el-camino-del-agua/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/cuevana-3-ver-avatar-2-el-sentido-del-agua/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/avatar-el-sentido-del-agua-pelicula-completa/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/ver-avatar-el-sentido-del-agua/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/ver-cuevana-3-ver-avatar-el-sentido-del-agua/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/repelis-ver-el-gato-con-botas-el-ultimo-deseo-2022-online-en-espanol-y-latino/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/cuevana-3-ver-el-gato-con-botas-el-ultimo-deseo/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/cuevana3-el-gato-con-botas-el-ultimo-deseo-pelicula-hd/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/cuevana-hd-el-gato-con-botas-el-ultimo-deseo/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/repelis-ver-el-gato-con-botas-el-ultimo-deseo/discussions/1

https://huggingface.co/spaces/gucixeji/repelis-el-gato-con-botas-el-ultimo-deseo-online/discussions/1

​​​​​​