Avatar 2 James Cameron mengalami nasib sial karena dirilis di China, pasar film terbesar kedua di dunia, tepat ketika negara itu dilanda gelombang infeksi COVID-19 yang menghancurkan. Sekarang itu memberi Anda sedikit keberuntungan.

A pekingi filmes szabályozó hatóságok kedden engedélyezték a Disney-sátorfa ritka megjelenésének meghosszabbítását, hogy további 30 napig fusson a kínai képernyőkön – mondta el a The Hollywood Reporternek két, a döntésről tudó pekingi forrás.

Továbbiak a The Hollywood Reporterből

A kínai filmimport rendszer 30 napos blokkok erejéig engedélyezi a külföldi filmek bemutatását az országban. Az Avatar 2 Kínában december 16-án indult Észak-Amerikában, így eredeti bemutatója január 15-én járt le. A film mindössze 200 millió dollárt keresett az országban, ami Hollywood legjobb helyi teljesítménye a filmben. világjárvány korszakában, de sokkal kevesebb, mint az eredetileg előrejelzett, a folyamatban lévő COVID-járvány miatt.

Az Avatar 2 képernyőrészesedése kétségtelenül zuhanni fog, amikor január 22-én, az egyhetes kínai újévi ünnepek első napján megjelenik egy csomó nagy horderejű kínai sátorrúd. A kínai versenyzők új sorozata közül a legkiemelkedőbb a The Wandering Earth 2, Kína első hazai sci-fi kasszasikerének előzménye, amely 2019-ben 700 millió dollárt keresett. De még ha Cameron eposzában is meg tud maradni egy kis szelet a hatalmas kínai filmből kiállítási kiadások az ünnep alatt, több tízmilliós többletjegybevételt generálhat a bennfentesek szerint. A film rendkívül magas társadalmi pontszámokkal büszkélkedhet a kínai nézők körében – 9,1/10 a vezető helyi jegyértékesítő alkalmazásokon, a Maoyan és a Taopiaopiao-n, és 8/10 a befolyásos Douban-oldalon –, Cameron eseményfilmjei pedig a lassú felépítésről és a hosszú tartásról híresek.

A THR által kedden megkeresett pekingi filmesek azt mondták, megdöbbentette őket a Filmiroda késői felszólítása, hogy adjon több időt az Avatar 2-nek. Míg a hollywoodi filmek alkalmanként meghosszabbítják a megjelenést, Peking általában letilt minden külföldi filmet a fontos kínai nemzeti ünnepek idején, így szabad kezet ad a hazai iparnak a pénztáraknál. Hollywood régóta tiltakozik az ilyen kiadási „blackoutok” ellen, mivel azok versenyellenesek és ellentétesek a Kínai Kereskedelmi Világszervezet kötelezettségeivel – mindig eredménytelenül.

"Furcsa döntés" - mondta a kiállítás egyik vezetője, amikor arról kérdezték, hogy az Avatar 2 várhatóan mekkora képernyőmegosztással rendelkezik az ünnep alatt. „Nem tudjuk” – tették hozzá.

A Disney ázsiai képviselője kedd este megerősítette a kiadás meghosszabbítását.

A Hollywood Reporter legjobbjai

https://unsplash.com/@vercuevana3avatar

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50230

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50229

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50231

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50232

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50233

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50234

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50235

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50236

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50237

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50238

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50239

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50240

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50242

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50243

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50244

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50245

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50246

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50247

https://www.runtheworld.today/app/invitation/50248

https://www.flowcode.com/page/m3gan-online720p

https://www.flowcode.com/page/avatar2-online720p

https://www.flowcode.com/page/blackadam-peliculaonline

https://www.flowcode.com/page/verlaguarida-online

https://www.flowcode.com/page/onepiece-engsub

https://www.flowcode.com/page/m3ganfilm-sub-romana

https://web904.com/ya-basta-con-la-transmision-james-cameron-llama-a-netflix-y-compania-en-medio-del-exito-de-taquilla-de-avatar-2/

https://okcheartandsoul.com/news/todo-lo-que-quiero-de-m3gan-2-es-m3gan-vs-m3gan/